søndag 2. september 2012

Et fruktig skap ble grått

I går kveld fikk dere som følger facebooksiden min et glimt av et fruktig skap jeg fikk tak i på loppemarked i går. Jeg håpa jeg skulle finne et lite skap som kunne stå inne på doen vår (som er ca verdens minste do) så det kunne ikke være store skapet. Kan fort innrømme at jeg virkelig ikke forventet å finne noe og egentlig håpa jeg vel igrunn at jeg ikke skulle finne noe heller for da hadde jeg sluppet flere prosjekter akkurat nå, men når det først står et stygt skap å roper på en så kan man ikke la være, kan man vel?

Her er skapet før jeg startet malingen med en liten rest jeg fant det for godt å bruke.


Det var virkelig stygt!! Eller... for å ikke trampe på noen tær, det passer virkelig IKKE inn hos OSS;)
Iløpet av kvelden fikk det både 1 og 2 og 3 strøk med maling og til slutt en liten ekstra sprut med hvit lakk på skuffene. Skapet er jo ikke akkurat mye spenstig i seg selv, det er formløst og kjedelig og til min store frustrasjon klarte jeg ikke få av knottene, de satt som støpt!
Så etter noen runder "under kniven" har skapet blitt nytt og fått plass på do, nå ser det slik ut:


For å pynte opp skuffene til å se slik ut:


brukte jeg en gammel gardin, tapet fast over, som på bilde under, og sprayet med hvit lakk.


Jeg syns vel igrunn ikke skapet er helt tipp-topp akkurat nå heller, men nå har vi i  det minste noe vi kan ha noen håndkler og noen doruller i inne på verdens minste lille do.


4 kommentarer:

 1. Så smart å bruke en gammel gardin! Lurte så på hvordan du hadde fått til mønsteret på skuffene :)

  SvarSlett
 2. Så mye finere det ble. Det var litt moro fordi jeg kom over bloggen din pga et bilde som dukket opp under et google-søk og der sto skapet du snappet rett foran nesa på meg på forige loppemarked gitt.... :) Så moro å se hvor fint det ble.

  SvarSlett
 3. Så gøy at du fant igjen skapet på den måten!:) Arti å få høre slike historier og at du fikk se hvordan det ble, hadde vært moro å sett hvordan det gadde blitt hvis det hadde kommet hjem til deg istedet:)

  SvarSlett
 4. Åiåiåii du kunne godt få kommet hjem her å innreda hjemmet mitt!! Du er flink : )

  SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...