Om meg

Hei:)
Du har nå kommet til en blogg som stadig er i bruk.

Jeg er ei jente født i herrens år 1984. Etter flere år på rømmen, har jeg endelig bosatt meg, riktignok ikke der jeg opprinnelig hører hjemme, men i Østfold, nærmere bestemt i Sarpsborg.

Vi valgte å starte byggeprosessen på huset vårt sommeren 2009, i november samme år flyttet vi inn. 
Før jul 2011 ble Fuglehuset solgt, men overtagelsen skjer ikke før til sommeren.


Jeg har lopper i blodet, men ikke av den vanlige sorten, jeg har en alt for stor trang til å oppsøke loppemerkeder, begynner å bli gammel i gamet. Tror ikke det finnes noe mer spennede for meg enn å gå på loppejakt.

Det må vel også nevnes at gubben og jeg er av typene som alltid har prosjekter på gang.
Nå skal vi igang med husbyggeprosjekt nr 2. Vi har kjøpt oss tomt i Lier og håper vi kan starte byggingen der i 2012.

Hva blogger jeg om?
Først og fremst blogger jeg om små og store interiørprosjekter hjemme hos oss.
Dette er ikke en blogg hvor man finner mye personlige historier fra hverdagen min/vår, hverken av de gode eller dårlige, du finner også lite tips om barneoppdragelse, middagsoppskrifter, antrekk til hverdag og fest, ferietips eller store nyhetssaker fra media.
Bloggen min handler om vårt hjem, våre drømmer og ønsker for hjemmet vårt.
Selv liker jeg godt å se på bilder når jeg tar meg en bloggrunde, så innleggene mine preges nok av min egen interesse på dette området.

Hvorfor blogger jeg?
Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy å dokumentere det jeg driver på med av interiørprosjekter. Det blir en slags dagbok/oversikt over mye av det jeg gjør.
Håper også at noen av prosjektene jeg har kan få andre til å se verdien i gammelt skrot, det er ikke alltid det skal så mye til.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...