Om Fuglehuset

Fuglehuset, også kalt Huset i Skogen, ble påtenkt sommeren 2009. Jobbinga med å få på plass et hus på tomta startet i august samme år, det ble sprengt, mura og snekret. Hele prosessen har vært litt turbulent, men nå begynner det å bli orden på saken og vi kan snart kose oss med et helt ferdig hus, om alt går etter planen!

Vi har på mange måter vært heldige, det er det ikke noe tvil om. Det er nesten litt utrolig å tenke på at vi som 25 åringer startet å bygge et hus med fem soverom og god tomleplass.Slik så huset ut høsten 2009, i ettertid har det kommet opp en stor og deilig veranda på 70m2.

Huset er halvveis ferdigprodusert fra levrandør.
Vi valgte å sette inn kjøkken og baderomsinnredning selv, legge gulver, liste og male tak. 2. etg. har vi også valgt å gjøre ferdig selv, men badet oppe er ferdig flislagt og klart til bruk med toalett, vask og dusj.

I første etg har vi en liten gang, med toalett vegg i vegg, trappegang, vaskerom, stue og kjøkken i halvveis åpen løsning, bad og 2 soverom.

Navnet "Fuglehuset" kommer av at vi til stadighet fikk besøk av noen små pippipper inne i stua vår den første tiden vi bodde her, en av de fant det for godt å bo litt i 2.etg i vinter, tror det var mest fordi den lille stakkaren ikke kom seg ut, men etter noen snarvisitter nede i stua fikk den tomlet seg ut veranda døra til slutt, etter å nesten ha blitt skremt til døde av en litt hysterisk huseier.
Det bor også stadig noen store fugler rundt her, type skjærer, de kravler rundt på taket, verandaen, pipa, ja overalt!
Det skal også sies at navnet kan knyttes godt til etternavnet mitt, men det er ikke det som gjorde at huset har endt opp med det navnet.

Vestsiden

Fremsiden

Solsiden

Østsiden

1. etg.

Rominndelingen på det nederste bildet er tegningen vi hadde som utgangspunkt, noe ble forandret på, mye er som det vises på tegningen.
Vi har f.eks. halvveis åpen løsning inn til kjøkkenet, ingen dør eller vegg opp til taket.
Va har bygd med en liten gang og en ekstra do ved inngangen.

2. etg blir ferdig nå i februar 2011.
Veien hit har vært lang og litt turbulent. Vi har drømt og drømt om å bli ferdige og endelig ser vi lyset!
Det blir 3 soverom, bad og loftstue i 2. etg.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...