tirsdag 8. januar 2013

Når jeg ser tilbake...

...på året som har gått har det vært veldig stille på bloggen her. Joa, så var jeg ganske ute av drift i ca 8 mnd, av året som gikk, men jeg burde jo klart å blogge litt mer enn jeg har gjort.
Det fører med seg en god del dårlig samvittighet å sitte å ruge på en blogg. Aner ikke hvem jeg har dårlig samvittighet for, for jeg regner igrunn med jeg er den eneste som i det hele tatt "venter" på neste innlegg som sjelden kommer. Den siste tiden har jeg vurdert om bloggen bare burde vært lagt totalt på hylla, men så vet jeg at det kommer mer spennende tider som vil være veldig gøy å gjøre noe ut av, mest for min egen del. Når Nyhuset skal bygges, planer, opplevelser og alt det fører med seg kan være fint å ha blogget om, så jeg sletter ihvertfall ikke Fuglehus-bloggen riktig enda, men litt i tenkeboksen er den. Den kommer ikke til å bli oppdatert så veldig mye, men hvem vet...

Uansett, hvis noen skulle dumpe innom  her: GODT nytt år! Håper julen var god.


Jeg har flere ganger prøvd å laste opp dette bildet (i tide til å ønske dere god jul), men det ville ikke være med på leken før nå, så her har dere et lite juleglimt fra stua her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...