lørdag 27. juli 2013

Husbygging- Tegninger

Det er ikke all verdens å oppdatere om for tiden. Vi jobber med tegningene sammen med arkitekten. Til nå har vi fått to utkast og vi nærmer oss mer og mer.


Når arkitekten har tegnet et utkast får vi det og skriver på de forandringene/forbedringene vi ønsker. Jeg kjenner nok huset vårt nesten for godt, for jeg kan nesten ikke skjønne at ikke alle kan se hvordan det skal se ut og hva jeg har tenkt med en gang, hehe. 

Noen forandringer kommer det også underveis når vi ser hvordan ting blir seende ut. Vi har f.eks. valgt å ha litt smalere vinduer og eller ha 3 istedet for 2 enkelte steder, så vi fortsatt får inn en del lys og ikke får mindre utsikt, for på denne tomta er utsikta viktig! 

Videre blir det å hente inn priser, på selve bygginga (med alt det måtte innebære) og på materialer. Etter det satser vi på at banken er med på laget og at kommunen sier ja! 

1 kommentar:

  1. Så spennende å bygge hus!!! :-) Vi holder på å sette opp ny vegg og kledning her, så jeg føler nesten jeg og får nytt hus om dagen... :-) Ha en fin sommerdag, her er det første overskya på uker, så jeg skal rydde!! KLEM

    SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...