onsdag 23. juni 2010

Drømmer meg bort!

Jeg har bestemt meg for at vi skal ha bord på kjøkkenet etter hvert. Ja, tenk, planen var faktisk å ikke ha det fordi vinduene er så lave så jeg har sett for meg at det ville blitt rart, men nå har jeg gått å drømt om å bruke det ene gamle bordet mitt på kjøkkenet. Da kan jeg jo kanskje få spise frokosten min i fred, hehe... Hadde planer om 2 små enkle krakker og en hvitmalt tripptrappstol, men så gikk det pluttselig opp et stoort lys for meg; jeg kan jo ha en benk nærmest vinduene, da slipper bordet å "dekke" noe av vinduet på en rar måte. Så nå er prosjektet å finne en benk eller en gammeldags sofa.

Fant dette vidunderet på Finn, tørr å legge den ut siden jeg ikke kommer til å ha råd til den før om flere år;) Syns denne var så lekker!


Nå trenger jo ikke "min" sofa være så fin når jeg får den, bare den kan bli så fin med noen strøk med maling og bytting av møbelstoff ol, er ikke kravstor i det hele tatt jeg, bare vi til slutt får noe fint å dytte rumpa nedpå.

Skal ikke se bort i fra at det blir en benk som det her, fra IKEA, enkel og grei og blir sikkert helt flott med litt overflatebehandling og noen puter til å sitte på.Jaja, vi får se hva som skjer, men kjøkkenbord DET skal jeg ha!

6 kommentarer:

 1. Jeg har en lignende (ikke lik) 2setersofa som er brun med rødt trekk, jeg skal gi bort (har fått den selv) Den er hel og pen, Har dessverre ikke plass til den lenger når jeg skal flytte. Bor i Askim kan eventuelt være behjelpelig med transport om du vil. Trenger nok et annet trekk hvis du ikke liker rød plysj, og ett strøk maling. Hadde planer om dette selv egentlig.

  SvarSlett
 2. Er det sant??!! Lyst til å sende bilde av den til meg? Kan hende den kan få et godt liv hos meg altså!!:D

  SvarSlett
 3. Skal se om jeg får tatt et bilde jeg må bare få "gravd" den frem bak noen stabler med pappesker. Klarer det nok etter at ungene er kommet i seng eller i løpet av morgendagen. Hadde egentlig tenkt å legge den ut på Finn gis bort, men kan den få et godt liv i Særp ville det jo være flott :D

  SvarSlett
 4. Venter i spenning på bilder:)

  SvarSlett
 5. Da var bilder sendt til deg.

  SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...