søndag 27. juni 2010

Når blir et hus et hjem?

Ja, det er noe lure på...


Noen ganger blir de det med en gang man setter nøkkelen i døra for første gang, andre ganger blir de kanksje aldri det.

Nå har det seg jo sånn at huset vårt kun er bebodd i første etg. mens vi venter på at 2.etg blir ferdig, føler veldig på det at rommene er midlertidige, de blir på en måte ikke innbodd så lenge ikke hele huset er ferdig. Og siden huset er helt nytt syns jeg det er litt "vanskelig" å henge noe på veggene, da blir det jo varige hull! Men nå har jeg endelig tatt til mot å fått noen små og store ting opp og frem. Etter at noen hyller kom opp forsvant følelsen av et tomt skall, men jeg tror ikke det var det som gjorde at huset vårt helt pluttselig ble et hjem, nei jeg tror det skjedde i det vi fikk oss kjøkkenbord!Ja, et kjøkkenbord! Det var det som skulle til, tror jeg. Noe som egentlig er veldig rart, for jeg hadde på en måte bestemt meg for å ikke ha kjøkkenbord, mye enklere med et stort åpent kjøkken uten noe som står i veien.Nå skal det sies at det ikke er hvilket som helst bord som fikk æren av å gjøre vårt hus til vårt hjem, nei, det er det flotteste, skakkeste, mest flekkete, sjarmerende, nostalgiske bordet jeg vet om! Et gammelt bord jeg fikk av mamma'n min mens jeg gikk på vidregående tror jeg. Det første jeg gjorde med det da jeg fikk det var å pusse litt på bordplata, heldigvis hadde jeg ganske lik interiørsmak på den tiden. Jeg har alltid hatt sansen for gamle, nostalgiske ting. Bordet har nå spor av pusset overflate, flere lag med maling og et vakkert treverk. Beina er skakke som bare det, det ser faktisk ut som om det straks skal dette sammen når man ser det fra siden, men det står igrunn ganske stødig!
 
 

Krakken fra ikea skal behandles på en måte etterhvert, men er fortsatt usikker på hvordan jeg vil ha den, men er sikker på at jeg ønsker meg en til av samme sorten, for de er veldig kjekke å ha rundt i huset.

PS: kjøkkenbenken som står bak bordet skal egentlig ikke stå der, men har ikke noe bedre sted å ha den for øyeblikket.

4 kommentarer:

  1. Så godt å lese at det er flere med meg som sliter med å henge ting på veggen den første tiden i nytt hus. Vi har bodd i huset i 2,5 år nå og det er først de siste 6 mnd jeg har hengt ting på veggene. Jeg ville heller ikke lage hull. Følte somdeg at det var tomt og kun et hus, ikke et hjem. Men nå begynner det å bli bedre. Bordet var nydelig!! Skal være litt skjevt og skakt. Sjarm det!!

    SvarSlett
  2. Koselig det ble...likte veldig godt hylla mellom vinduene også :)

    SvarSlett
  3. Stor klem fra Ida( forrige komentar, glemte å skrive hvem jeg var ;))

    SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...