tirsdag 13. mars 2012

En dagdrøm

Etter noen dager uten oppvasktabletter og vilje til å vaske opp for hånd var kaoset et faktum på kjøkkenet. Så før jeg la meg i går ba jeg snilt om å få besøk av en stillegående ryddefe som kunne ryddet og fikset litt på kjøkkenet (og gjerne resten av huset og bilen!) mens jeg sov litt.
Som forventet hersket det like mye kaos på kjøkkenet når jeg sto opp som da jeg la meg. Siden formen var dårlig lot jeg alt være og lot kaos være kaos.

Senere på dagen da LillePrinsen var hjemme igjen spurte jeg om hva vi skulle gjøre. Han ville bake. Vel, da  var det bare å fortelle at kjøkkenet var alt for rotete til det, men det var ikke noe problem, han kunne rydde. Så da gjorde han det, lille tassen på snart 3 år. Han vet bedre hvor ting skal hen enn far i huset. Etter oppvaskmaskinen var ryddet ut av, satt på på nytt og ryddet unna kunne vi mikse sammen pannekakerøra (det er jo nesten baking det, er det ikke?).

Så selv om ikke ryddefeen kom i natt var jeg så heldig å ha en liten ryddefe på kjøkkenet noen timer senere enn påtenkt.

2 kommentarer:

 1. Koselig blogg du har :) Og for en flink liten ryddefe :)
  Ha en flott dag videre :)
  Laila

  SvarSlett
 2. Følger spent med på bloggen din, har den i bloggrullen min. Har akkurat kjørt igang en Giveaway på egen blogg:

  http://frkhege.blogspot.com/2012/04/giveaway-hos-meg.html

  Håper du vil delta.

  Frøken Hege

  SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...