søndag 17. juli 2011

Tips til billig innredning! *Loftstue*

Her i huset har vi ikke noe valg for tiden, vi må innrede på billigst mulig måte, men det betyr ikke at man må ha hyttemøbler fra 70-, 80-tallet! Man kan fint få tak i billige løsninger på andre måter. Det er faktisk ikke nødvendig å oppsøke ikea engang, hvis man ikke vil;)

Det er svært skjelden det kommer splitter nye møbler inn i dette huset. Det er lov å være økonomisk, prisbevist og orginal når man skal innrede. Hvis man ikke vil ha et hjem som er helt likt naboen sitt er det genialt å drive med gjennbruk! Så klart kan mye bli ganske likt for noen når "alt" blir malt hvitt f.eks. men selve møbelet er likevel unikt i mine øyne.


I loftstua har vi innredet etter beste evne. Ikke hadde vi penger til å kjøpe en dyr sofa, så da benyttet vi oss av finn.no. Jeg kom over en sofa som ble gitt bort i Moss. Den var lys i fargen og helt super å sitte i. Direkte pen må jeg innrømme at den ikke var, men med et teppe over ble den super!
Pris på sofa= et strandteppe vi hadde fra før kjøpt på Princess for ca 2 år siden


Sofabordet er enkelt og greit to gamle fruktkasser med en hvit duk på. Den ene kassa er arvet/fått den andre kassa er kjøpt i Danmark for en 50 lapp.
Nok en gang ble det et finn kupp, TV-benken. Ironisk nok var det sjefen til mannen min som skulle selge den så vi fikk den nesten gratis, tror det ble et brett med øl på mannen;) Å med tanke på at vi nesten bor på Svinesund ble ikke det dyre afæren.
Pris på TV-benk= et brett med øl, litt hvitmaling, 2 knotter og hvitt stoff (de 3 siste tingene hadde vi stående)

Skapet, ja, skapet fra forrige innlegg kostet oss 200 kr. Også et finn kupp. Selgeren ville helst ikke selge skapet til det skambudet, men vi kom igjennom til slutt;)
Pris skap= 200 kr, litt hvitmaling og hjul (som vi hadde liggende)Bildene på veggen er kjøpt på et galleri i Sverige til 20 kr stykke. Rammene er fra ikea. Rammene har vært i hus en hel evighet med tanke om et annet formål enn å henge i loftstua, men den oprinnelige planen har stadig blitt forkastet så da havnet rammen her istedet!
Pris bilder= 60 kr


Dette regnestykket kommer frem til at hele loftstua vår er innredet totalt for 260 kr i direkte utgifter, alt det andre hadde vi stående eller liggende fra før. Jeg vil påstå at det er en grei sum å innrede for. Klart det har blitt noen timer med maling og sying. Mannen har måtte hente noen møbler for meg, men de er hentet i nærheten så han har ikke måtte bruke masse bensin på turene sine.
Ting vi har hatt fra før, enten planlagt for noe annet eller bare hatt liggende en liten evighet har jeg ikke tatt som en utgift.

Jeg håper dette innlegget kan være til inspirasjon for andre som ikke har mulighet til å kjøpe masse nytt til en hver tid, men som liker at det ser greit rundt om i heimen.
Loftstua vår er nok ikke ferdig enda, men dette var hverfall en liten titt.

De fleste rommene i fuglehuset er innredet under dette prinsippet!:)

5 kommentarer:

 1. Så koselig dere har fått det i loftsstua...gleder meg til å komme til dere å se snart...og bli inspirert :) Klem Ida

  SvarSlett
 2. Innredning helt etter min smak! Supert at dere klarer å få til et så bra resultat av så lite penger.

  SvarSlett
 3. Sånn skal det gjøres!!!Har skikkelig sans for oppfinnsom lav budsjett!
  Håper dere får en fin ny sommeruke!!!
  Goe klemmer og solstråler fra meg!!!

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint det var blitt i loftstua deres! Jeg blir skikkelig glad av sånne innlegg, med gode tips til billig innredning :) Vi skal innrede loftstua etterhvert vi også, men der krever det litt mer penger, for vi må tapetsere, male og kjøpe lister.. Ja, forresten så skal vi legge gulv også... Hehe!

  Kommer til å se etter finn-kupp fremover, da, for det er en del ting som står på brukt-kjøp-ønskelisten!

  Ha en nydelig mandag!
  Klem

  SvarSlett
 5. åh! jeg elsker skapet!! Akkuratt hva jeg selv leter etter! :)
  Har dere malt selv? Har du bilde av skapet før evt. maling? !
  Nyyydelig :)

  SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...