lørdag 13. november 2010

Drømmelokalet fult av nydelige brudekjoler!

Det perfekte stedet å finne den perfekte kjolen til den perfekte dagen.


Opp en steintrapp med koselig pynt.


Inn i en koselig gang med romantiske veggord på dørene som forteller hvor du kan finne f.eks. toalettet og andre små nyttige rom.

Inn i et stort lyst rom med takhøyde bare kongelige kan drømme om.


Duse farger, behagelig belysning.

Listverk som får en hver list i et privathus til å rødme av forlegenhet.


I dette herlige lokalet henger det rekke på rekke med elegante hvite kjoler som en dag får være drømmekjolen til ei som har drømt om den store dagen i en liten evighet.


Du skal ikke se bort i fra at både forlover, brudens mor og svigermor også vil finne en perfekt kjole og tilbehør for den store dagen akkurat her.
Vinduene er pyntet opp med lette hvite blondegardiner.


I noen vinduer finner du ting som glitrer og ting med nostalgi.

For bruden er det satt av et stort rom man kan prøve i, her henger det undertøy, kjoler, det er smykker og sko lett tilgjengelig og en egen sofa man kan sitte å beundre hele det vakre lokalet.


Ikke nok med at selve butikken er til å drømme seg bort i, men den ligger helt perfekt til i Fredrikstad, nemlig i Gamlebyen!

Jeg er så heldig at jeg skal være forlover for brudekjolemodellen på bildet litt over her og med en liten tilfeldighet fant vi ut at Agape hadde åpnet butikk akkurat i Gamlebyen, som også er stedet selve bryllupet og festen skal være til sommeren.
Butikken er så og si "nyklekket", det er bare noen få uker siden Marianne Antonsen åpnet dørene for håpefulle bruder.Må bare legge til at jeg verken er kjøpt eller betalt for å skrive dette innlegget;)

4 kommentarer:

 1. Kjempefint der med en hærlig stemning!! også er jeg heldig som har en forlover som deg som bare er superduper!!!!;);)

  SvarSlett
 2. Det var virkelig et drømmelokale!
  Kan skrive under på at agape har fantastiske kjoler, har selv kjøpt brudekjolen der :)

  SvarSlett
 3. Marianne Antonsen30. januar 2011 kl. 02:23

  Så innmari hyggelig å lese! Og spennende bilder du har tatt -jeg synes jo selv vi har fått det veldig fint OG koselig, derfor veldig gøy å se bildene dine og lese hva du skriver! Tusen takk for gode ord! Glad dere kosa dere :)

  SvarSlett
 4. Det ser bra ut, jeg virkelig ønsker å vite om deg.

  SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...