tirsdag 29. november 2011

Bokstavligtalt sjakk matt!

Jeg har så lenge jeg kan huske ikke hatt noe stort ønske om sjakkmønstret gulv. Bare tanken på et "sjakkgulv" har vel heller hatt en liten steilende effekt på meg, "fysj og fy, nei, det skal jeg ALDRI ha!" har jeg nok tenkt mange ganger, men nå er jeg sjakk matt!
Jeg står her med bare kongen igjen og ser meningene mine vrenges om uten selvforsvar.


Vel, jeg er nok ikke der at jeg kaster meg ut i den hardeste kontrasten, sort/hvit, men 2 lyse fliser sammen som grå/hvit eller beige/hvit kan jeg lett se for meg i flere rom i nyhuset.
Å kombinere matte og blanke fliser er også en effekt som kan være fint, bare se her hva hjemmehoslakka har gjort med sine hvite sjakkfliser


Helt hvitt gulv kommer nok ikke inn i mitt hus uten at jeg har 20 års kontrakt på daglig hushjelp, men digger effekten!

Mye mulig det blir gulvbelegg med sjakkmønster, for også der har jeg forandret litt på meningene mine. Jeg vet hverfall at jeg helst ikke vil ha parkett/laminat i gangen, på badet, vaskerom og på kjøkkenet. (noen av de sier seg selv, hehe, men med fare for å bli priket på velger jeg å nevne de;))

Det må nevnes at jeg er nesten allergisk mot å velge farger og mønster jeg kan bli lei så å gå for sjakkgulv må nok vurderes helt frem til gulvet skal legges, hehe.2 kommentarer:

  1. Hei, takk for koselig kommentar hos meg. Lagt meg til som følger jeg! Så koselig at du skal på samme treff som meg!! Lykke til med din vei nedover og kos deg med familien i førjulstiden!!

    SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...