søndag 13. november 2011

"Gjør din bolig bedre"

Vi dro til Drammen for å få med oss messe og for å signere tomtekjøpet.
Fredag kveld kom vi oss på messa i Drammenshallen. Vi hadde en del ting vi gjerne ville finne ut av, spesielt hvordan vi burde varme opp Nyhuset.Det første vi fikk svar på var også hvordan vi burde varme opp, så klart mente de som solgte vedovn at det er det som gjelder og de med varmepumpe mente det var best, vi fikk noen gode ideer og jeg fikk enda mer lyst på en kakkelovn, jeg syns det er så utrolig lekkert! Vi får se hva vi faller på helt til sist, men vi fikk noen veldig gode innspill. Det er ikke så uaktulet å ha vannbårenvarme som vi trodde. Prisene vi har blitt fortalt tidligere har ikke stemt helt med det vi blei forespeilet på messen.

Det aller beste var at vi forelsket oss! Oioioi, som vi forelsket oss...
Vi har nok funnet HUSET! Nå står det bare på om alt faller på plass. Jeg måtte pluttselig tilbake til "gamle" hustegninger, endelig passet et hus med de målene vi ønsket oss, det hadde vi ikke trodd vi kom til å få til uten å legge på ekstra kvm, noe som koster både skjorter og bukser. 

Selv om messa godt kunne vært større for vår del fikk vi svar på noen store spørsmål.
Spørs nok om vi må prøve å finne noen enda større messer før vi skal bygge også, for det er jo utrolig greit å kunne finne mange aktører samlet på et sted.

1 kommentar:

  1. Så spennende tid dere har foran dere! ♥ Lykke til med alle valgene! :)

    LailaKlem

    SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...