mandag 21. november 2011

Vi skal synge julen innKlarer dere gjette hvilken sang det er?

Som veldig mange andre småbarnsfamilier i år skal vi synge jula inn.
Hver dag skal poden få en sang i julekalenderen sin.
Barnebokforlaget har vært så lure at de har laget en shufflebook med 24 julesanger og 6 juleaktiviteter.
Planen er å pakke inn 24 kort, men mye mulig det blir 2 kort en dag hver helg. En av helgedagene kan det være veldig fint å ha en aktivitet og kanskje en sang i tillegg.
Jeg digger ideen med julesangkortene, disse kan man jo bruke hvert år, man kan lage seg en fin tradisjon, en kosestund hvor man synger og lærer julesanger vi alle kjenner.
Jeg er helt sikker på at vi kommer til å få mange fine dager med julesang her i heimen, ikke bare i år, men også i mange år fremover.

Dette syns jeg var det fineste kortet i bunken, passet bra at det var "Lage kalender" kortet.

Kortene er veldig geniale, på den ene siden er det et bilde.
På baksiden står teksten. Så mens arvingen blir oppslukt av bildet kan vi voksene ha en liten jukselapp hvis vi pluttselig blir litt usikkere på teksten;)

Genialt med tekst og bilde!

Å skulle det være at man også blir usikker på melodien kan man ta internett eller mobilen til hjelp, de som står bak SingSang kortene har nemmelig laget lydfiler som kan hjelpe til på veien. De har til og med en egen mobil app! Inne på singsang.com finner man all hjelp man måtte ønske.
Tenk å slippe å handle julekalendergaver hvert år, tenkt å slippe masse søppelleker som bare blir fyll blandt alle de andre små duppedingsene som aldri blir leket med, tenk å gjøre noe sammen istedet for en kortvarig glede over en sjokolade eller lekebil/viskelær!
Ja, jeg syns det er genialt!

Fine boksen kortene står i.

Jeg bestemte meg for lenge siden at jeg ville at dette skulle være kalenderen her i år hvis vi skulle ta oss råd til noe. Jeg var omtrent på vei ut døra da jeg fikk en mail fra Barnebokforlaget om jeg hadde lyst til å være med å teste ut noen av produktene dems. Jeg takket SÅ KLART ja og krysset fingrene for at det akkurat denne boksen skulle komme hjem til Fuglehuset. Hvis du også blogger og har lyst til å teste ut produktene dems kan du ta kontakt med de!;) link
Må vel bare innrømme at jeg åpnet pakken omtrent før jeg kom meg ut i bilen å gjett om jeg ble glad når jeg så at julekortene var der!!!

Hvordan selve julekalenderen ser ut kan jeg blogge om i kveld hvis datan min fortsatt "puster" (rimelige nærdøden opplevelser hver dag som går nå...).
Utrolig koselig å lage en kalender man får så julestemning av. Jeg sto å plystret til samtlige sanger tror jeg, så denne kalenderen er like mye for voksene som for barn!

2 kommentarer:

  1. Så koselig det blir med sangkalender! :D Nå får ikke du vinne hos meg altså :p Hehehe! :p

    Ha en nydelig helg, snuppa!
    Klem!

    SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...