torsdag 17. november 2011

Gårsdagens KUPP!

En vegglokke designet som et lommeur!


Jeg var utrolig heldig som fikk "klørne" mine i denne flotte klokka, den var nemlig egentlig ikke til salgs, men det visste hverken jeg eller gutten bak kassa. Butikken jeg fant den i hadde(eller har) 50-80% rabatt på hele butikken, noe som gjorde at klokken ble et realt kupp!
Det var først når klokken var betalt, pakket langt inn i bilen og jeg var på vei til å starte en ny shopperunde (de hadde nemlig bare små handlekurver så ble fort noen runder) at jeg hørte en desperat dame bak kassa "Hvem har solgt klokka vår??! Den skulle jo IKKE selges!" Heldigvis sa hun det til ei annen dame som jobba der, så jeg følte ikke alt for mye for å rope ut at det var jeg som var "synderen", vel jeg trengte ikke si noe heller, for svigermor passet på å fortelle det til dem, kry som bare det for at det var svigerdattra hennes som hadde fått den fine klokka med seg hjem, hehe.


Klokken er en Quartz klokke.


*elsk*

Nå tikker klokkene om kapp her i stua.

Jeg gjorde noen flere kupp, som sikkert blir blogget om ganske snart!

1 kommentar:

  1. Hahaha! Så fint at du fikk den med deg! Men leit for dama som helst ville hatt den selv, da :p NYDELIG var den iallfall! Heldig med den ;)

    Klempådeg

    SvarSlett

Dine spor blir satt stor pris på! Nå kan jeg komme å besøke bloggen din også, hvis du har.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...